temperatuur
?
weersomschrijving:
laden...

Activiteiten

Spannend , uitdagend en actief.
Of juist relaxed, creatief en ontspannend.

Ga de uitdaging aan met collega's, maak plezier en kom spelen op ons mooie strand.
In samenwerking met een aantal gerenommeerde outdoor-bureau's organiseren wij diverse activiteiten op het strand voor bedrijfsuitjes, personeelsfeesten of bijvoorbeeld families.

Strandpaviljoen Paal 10 biedt de keuze tussen een groot aantal activiteiten en workshops welke gecombineerd kunnen worden bijvoorbeeld

Beachvolleybal Beachgolf Beachsoccer
Ultimate Frisbee Power kiten Kitefight
Brandingkajakken Brandingraften Suppen (stand-up paddle board)
Beachzeskamp Gps tocht Steppen
Beachyoga Ligfietsen Cocktails maken
Schilderen Beeldhouwen Percussie
3D vliegers bouwen Kinderfeestjes  

Samen stellen we de stranddag samen, vol met leuke activiteiten. Onze strand-activiteiten zijn recreatief en over het algemeen voor de gehele groep geschikt. De programma's kunnen een hele dag duren, maar ook een uur, een middag of een avond. Of als onderbreking van een vergadering. Om je een idee te geven hebben wij een aantal voorbeelden samengesteld.

 

Powerkiten / vliegeren

Kiten

De spanning en nieuwsgierigheid zijn voelbaar. Wij hebben allerlei soorten vliegers en gaan je hiermee wegwijs maken. Van twee- tot vierlijns vliegers, van kleine 'lieve' vliegertjes, tot vliegers van vele vierkante meters die krachten kunnen ontwikkelen waarvan je nog geen weet hebt. Onderga het spel met de vlieger in volledige concentratie. Eerst zittend om zo gewend te raken aan de enorme trekkracht van de kite, later staand om volledig gecontroleerd jezelf over het strand te laten trekken!

Tijdsduur: 1 uur

Prijsindicatie: € 20,00 per persoon bij 20 personen

Δ Terug naar boven.

3D Vlieger bouwen

3D Vlieger

Het samen bouwen van een 3D megavlieger, die ook echt de lucht in gaat, is een ontspannende manier om als bedrijf, met alle werknemers of relaties tegelijkertijd, een activiteit op het strand te doen. De megavlieger bestaat uit een aantal gelijke 3D onderdelen die in kleinere groepjes (3-6 personen) worden gemaakt. Met glasfiber stokken, T-verbindingen, vliegerdoek, meetlint en duct-tape maakt ieder groepje zijn eigen vlieger van 4 m2. Als alle onderdelen klaar zijn worden deze samengevoegd tot een groot 3-dimensionaal vliegend geheel. Na decoratie met dikke stiften en afwerking laat de groep de vlieger gezamenlijk op.

Tijdsduur: 2 uur

Prijsindicatie: € 35,00 per persoon bij 30 personen

Δ Terug naar boven.

Beach Challenge + Powerkiten

Beach Challenge

In de Beach Challenge gaan jullie onderling de strijd aan met een aantal uiteenlopende beachgames zoals bijvoorbeeld beachvolleybal, ultimate frisbee, beachsoccer, touwtrekken, watertrefbal en torens bouwen. Wij kunnen hier een wedstrijd element inbrengen. De nadruk ligt bij de games op plezier en niet op teambuilding.

Na de Beach Challenge volgt een clinic powerkiten.

Tijdsduur: 2,5 uur (incl. 30 minuten pauze/wisseltijd)

Prijsindicatie: € 32,50 per persoon bij 40 personen

Δ Terug naar boven.

Wisselprogramma Sanjo vechtvliegeren, Raften en Beach Challenge

Raften

In het verre Oosten ontstond honderden jaren geleden het 'Sanjo vechtvliegeren'. Dit oud Japans gebruik was een manier om kwade geesten te verdrijven, maar ontwikkelde zich steeds meer als sport. Het idee is dat je met je eigen vlieger en lijnen, de lijnen van het andere team doorsnijdt. Probeer dus met je eigen Sanjo vechtvlieger, die van je tegenstander richting de aarde te laten storten!

Raften in de branding van de Hollandse kust. Tijdens het raften stap je na een korte uitleg met maximaal 10 personen in een raft. Met meerdere teams tegelijk, rennend vanaf het strand, op volle snelheid de zee in. Bij het raften komt het aan op tempo, ritme en fun. Het is mogelijk om het raften in een estafettevorm te houden maar er kunnen ook diverse teambuilding opdrachten in en om de raft worden uitgevoerd.

Het derde onderdeel tijdens dit wisselprogramma is een beach challenge met diverse beachgames.

Tijdsduur: 3,5 uur (incl. 2x25 minuten wisseltijd)
Prijsindicatie: € 42,50 per persoon bij 40 personen

Prijs: € 32,50 per persoon bij 60 personen

Δ Terug naar boven.

Kinderfeest "Korren"

Korren doe je met een net en een ketting die over de bodem van de Noordzee sleept. Kinderen trekken samen het net en verzamelen de vangst in een zelf gemaakt aquarium. Een leuke en leerzame manier om er achter te komen wat er zoal schuilgaat in de zee. Voordat we gaan korren kijken we of we met een net garnalen, krabben en andere dieren kunnen vangen. Natuurlijk gaat alles na afloop weer de zee in. De middag wordt afgesloten met een pannenkoek of frietjes met kidzmix en een frisdrank.

Tijdsduur: 3 uur

Prijsindicatie: € 13,50 per kind op basis van 10 kinderen. (minimaal 6 kinderen, maximum 15 kinderen)

Δ Terug naar boven.

Kinderfeest "Strandwerk"

Creativiteit en plezier gaan hierbij hand in hand. Kinderen verzamelen aanspoelsels op het strand en laten weten wat ze gevonden hebben. Daarna is het de bedoeling dat ze er een werkstuk van gaan maken. Dit kan een vlot zijn, een windgong, schelpenketting, of iets heel anders. De middag wordt afgesloten met een pannenkoek of frietjes met kidzmix en een frisdrank.

Tijdsduur: 3 uur

Prijsindicatie: € 13,50 per kind op basis van 10 kinderen. (minimaal 6 kinderen, maximum 15 kinderen)

Δ Terug naar boven.