temperatuur
?
weersomschrijving:
laden...

Beste terras van Nederland

Beste terras van Nederland

Yesss, na lang wachten is de uitslag van de Horeca Misset Terras Top 100 bekend.

We zijn nummer 1: het beste terras van Nederland!!!!

 

 

 

 

 

Het juryrapport zegt voldoende: “Zelfs bij een compleet gesloten wolkendek schijnt de zon op dit terras. Wat een geweldige plek is dit om na een strandwandeling, of zomaar met vrienden of een geliefde neer te strijken. Er is hier duidelijk nagedacht over alles. De aankleding van het terras, de verschillende bezoekerstypen, de kwaliteit van eten en drinken en natuurlijk de bediening. De jury had eigenlijk niets aan te merken op dit terras.

Vorig jaar op 12, en dit jaar is de sprong naar het hoogste treetje gemaakt in de Terras Top 100 van Misset Horeca. Na drie mystery visits en een bezoek van de vakjury is gebleken dat Paal 10 de zaken dit jaar het beste voor elkaar heeft op het buitenmeubilair.

Dat werd 14 juli duidelijk tijdens de bekendmaking van de lijst met honderd beste terrassen in Nederland bij Boshuys Hermitage in Oisterwijk, de winnaar van vorig jaar. 

Tijdens meerdere bezoeken wist Paal 10 te overtuigen. Een mystery guest zegt: ‘Ik werd er vriendelijk begroet, ontvangen en snel bediend. De medewerkers deden er zichtbaar alles aan om het de gasten naar de zin te maken. Opvallend was de leuke inrichting van het terras met potten duingras, takken en grote plastic schemerlampen. Verder was er extra aandacht voor een mevrouw in een rolstoel en een stel met een baby. Alles ging heel correct, maar toch ontspannen en vriendelijk. Waarop het rapport besluit met: Ik vond het jammer dat ik verder moest. Anders was ik graag nog een uurtje gebleven.”  
Bekijk hier een filmpje van de prijsuitreiking en een sfeerimpressie van de dag:

http://youtu.be/SMFRbkZImiA

http://youtu.be/XzGZvjYS1tc


« Terug naar het nieuwsoverzicht