temperatuur
?
weersomschrijving:
laden...

Paal 10 12e in de Terras Top 100

Strandpaviljoen Paal 10 12e in de terras top 100 2010

Paal 10Afgelopen zomer is Strandpaviljoen Paal 10 op de 12e plaats geƫindigd in de Terras Top 100. Een ranglijst van de beste terrassen van Nederland.

Uit de ruim 700 inschrijvingen werden in samenwerking met een marktonderzoeksbureau 150 terrassen geselecteerd. Deze zijn stuk voor stuk bezocht door een aantal mystery guests.

Bij deze bezoeken werd gelet op de verzorging van het terras, de kwaliteit van de bestelling en vooral op de bediening. Werd er beleefd gegroet, werd de bestelling juist opgenomen en geserveerd en vroeg de medewerker bij een leeg glas of men nog wat wilden drinken. Allemaal punten die voor de consument een reden zijn om wel of niet terug te komen. Punten waar een goed terras aan moet voldoen. Tot slot zijn het afrekenen, afruimen en de persoonlijke verzorging van de medewerkers onderdelen waar het terras bonuspunten op kan halen.

Ons strandpaviljoen overtrof de verwachtingen van de jury en kreeg de volgende reactie:

"Er werd enthousiast bediend met aandacht voor alle gasten. Hoewel het vrij druk was namen de medewerkers tot tweemaal toe de tijd om aandacht te geven aan mijn kleinzoon van 2 jaar en zij deden dit ook bij andere gasten. Deze aandacht voor de kleintjes komt ook terug in het assortiment. Kinderen kunnen o.a. een boterham met pindakaas of een tosti nutella bestellen. Onze verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen en zijn een volgend bezoek meer dan waard. Dit terras raad je aan bij al je bekenden!"

Een resultaat om trots op te zijn!


« Terug naar het nieuwsoverzicht