temperatuur
?
weersomschrijving:
laden...

Trouwen op het strand!

Smoorverliefd en al jaren samen. Eindelijk na lang wachten een huwelijksaanzoek…. natuurlijk zeg je ja, en willen jullie deze geweldige dag op een bijzondere manier vieren. Een gebeurtenis, die je nooit wilt vergeten!

Wat is er romantischer dan elkaar het JA woord geven op het strand… ? Strandpaviljoen Paal 10 is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Goedereede.

Trouwen in een sfeervolle en ongedwongen ambiance met de zee als indrukwekkend decor, een panorama uitzicht waar je normaal gesproken alleen maar van kunt dromen! En die droom wordt bij Strandpaviljoen Paal 10 werkelijkheid.

Een ontspannnen sfeer, lekker eten, zorgeloos genieten, dat zijn de sleutelwoorden die Strandpaviljoen Paal 10 hanteert voor jullie trouwdag aan zee. Wij beseffen maar al te goed dat dit één van de belangrijkste dagen in jullie leven zal zijn. Genieten van jullie trouwdag dat is het enige dat telt.

Toasten met Champagne, de bruidstaart aansnijden, walking dinner, BBQ. Wat je ook wenst, Strandpaviljoen Paal 10 maakt het mogelijk.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een voorstel op maat.