Zon, rosé en verse salade

Reserveren

Openingstijden

  • Vrij/Zat 11.00 - 23.00
  • Zon t/m do 11:00 - 22:00

 

Bij Marc:

Ons andere restaurant Bij Marc (aan de binnenkant van de duinen naast het Landal park) is dagelijks geopend vanaf 11.00.   

 

 

Het beste terras van Nederland

Lekker uitwaaien, weg van alle drukte en ongedwongen genieten; dat doe je bij Strandpaviljoen Paal 10, eerder uitgeroepen tot winnaar van de felbegeerde Terras Top 100! Aan het breedste en schoonste strand van Nederland vind je hier een heerlijk terras en mooi restaurant met een geweldig uitzicht over strand, duinen en zee. Jong en oud vieren hier het leven met een drankje of een heerlijke maaltijd. Laat de waan van de dag maar waaien en strijk neer op ons terras!

Ontdek Paal 10

Nieuw

Zorgeloos genieten met onze allergenenkaart

Reserveren

Werken bij Paal 10

Om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden, zijn wij op zoek naar enthousiaste gastheren en -vrouwen, gepassioneerde koks en leergierige starters. Voel jij je thuis in de horeca en wil jij werken aan de kust van Ouddorp? Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Bekijk vacatures

Bekijk onze specialiteiten

De dag starten met een romige cappuccino en uitzicht op zee. Genieten van een lunchsalade met verse, lokale producten. Achteroverleunen met een glas rosé na een romantische strandwandeling. Bij Paal 10 ervaar je het goede leven.

Benieuwd naar ons menu? De pokebowlsalade met verse tonijn is een favoriet bij onze gasten. En ook de 100% Angus beef-burger is een echte hardloper.

Bekijk menukaart