Werken bij

Vind jij het leuk om mensen een leuke tijd te bezorgen? Paal 10 zoekt energieke gastheren en -vrouwen, gepassioneerde koks en leergierige starters. Ben jij gek op de horeca en wil je werken op het altijd gezellige strand van Ouddorp? Kijk hier welke baan bij jou past!

Shiftleader horeca (24 - 38 uur)

Medewerker bediening (10-38 uur)

Weekend en vakantie medewerkers

Zelfstandig werkend kok (24 - 38 uur)

Medewerker strandterras (8 - 38 uur)

Open sollicitatie

Ben je gemotiveerd en wil je ons graag nog beter maken? Bij Marc geloven we in de kracht van mensen! Verstuur gerust een open sollicitatie naar info@strandpaviljoenpaal10.nl met je cv en motivatie.

Als je een baan met een vakantiegevoel wilt, moet je bij Paal 10 zijn!

Donnovan, Medewerker Bediening

Paal 10 is tof!

“Ik heb een tijdje getwijfeld of werken bij een strandtent iets voor mij is. Via mijn broer kwam ik aan deze baan en ik vind het superleuk! Paal 10 is tof. Mijn zusje werkt er inmiddels ook en ik heb er zelfs mijn vriendje ontmoet.

Lekker hard werken op het terras met leuke collega's! Ik kan het iedereen aanraden om op één van de vacatures te reageren of een open sollicitatie te sturen. Misschien tot snel!”

Anna Sophie bij Paal 10

“Ik hou van het strand! De lekkere frisse lucht, de zeewind, heerlijk. Het lag voor mij dan ook voor de hand om bij Paal 10 te gaan werken. En dat doe ik nu al een aantal jaren met veel plezier. En na een dag hard werken, zitten we moe maar voldaan gezellig op ons eigen terras met een drankje. Of we nemen met z'n allen nog een duik in de zee. Ook gaan we regelmatig met elkaar op stap in Ouddorp of Renesse. Zo krijg ik vanzelf dat vakantiegevoel."