Werken bij

Vind jij het leuk om mensen een leuke tijd te bezorgen? Paal 10 zoekt energieke gastheren en -vrouwen, gepassioneerde koks en leergierige starters. Ben jij gek op de horeca en wil je werken op het altijd gezellige strand van Ouddorp? Kijk hier welke baan bij jou past!

Shiftleader horeca (24 - 38 uur)

Medewerker bediening (10-38 uur)

Weekend en vakantie medewerkers

Zelfstandig werkend kok (24 - 38 uur)

Medewerker strandterras (8 - 38 uur)

Open sollicitatie

Ben je gemotiveerd en wil je ons graag nog beter maken? Bij Marc geloven we in de kracht van mensen! Verstuur gerust een open sollicitatie naar info@strandpaviljoenpaal10.nl met je cv en motivatie.

Als je een baan met een vakantiegevoel wilt, moet je bij Paal 10 zijn!

Kyarah, Medewerker Bediening

Paal 10 is tof!

De wind in je haar, de zon op je gezicht en hier en daar wat zand tussen je tenen. Werken bij strandpaviljoen Paal 10 voelt voor mij iedere dag weer als een feestje. De sfeer, de gasten en de onwijs gezellige groep collega's maken iedere werkdag super gezellig. 

Natuurlijk is het op momenten hard werken maar je krijgt er zo veel voor terug! Ik kan het iedereen aanraden om op één van de vacatures te reageren of een open sollicitatie te sturen. Misschien tot snel!”

Kijkje in de keuken van Paal 10!

Na het afronden van mijn koksdiploma was mijn keuze snel gemaakt! Werken in de keuken op 1 van de leukste strandtenten van Nederland, Strandpaviljoen Paal 10. Een gevarieerde kaart met veel mogelijkheden om in mee te denken. 

Werken in de keuken van Paal 10 geeft mij energie, en werkplezier! Het is op sommige momenten ontzettend hectisch maar als wij na onze dienst, met een biertje in ons hand naar de ondergaande zon zitten te kijken zijn we alles weer vergeten.!